In je uppie grote glasplaten plaatsen

Quattro lift 200

Met deze handige montagelift Quattro-lift Combi 200 Montagelift kunt u 200 kg glas monteren, zonder extra hulp! De Qattro-lift Combi is  ook om te bouwen naar een “gewone” Quatro lift zonder ballast. Twee vliegen in een klap! U hoeft dus geen dure glasrobot meer te huren.

Deze glaslift is de Mercedes onder de combi-transport en plaatsingskarren, gemaakt in Australië en ideaal als tilhulp voor glas. Hij is uiterst robuust, compact en vooral slim.  Met deze Quattro lift Combi, dus de Quattro lift 200 met de bijgeleverde aangehaakte ballast- en stuurwagen  kunt u dus alleen het glas plaatsen! Met de Quatro lift zonder ballast wagen kunt u alleen tot 80 kg glas plaatsen, samen 150 kg en 200 kg met drie personen, zonder de tilwet te overtreden.

De kar heeft een solide rem waardoor de kar geborgd staat om niet vanzelf te verrollen. u kunt ook nog een handige console aanschaffen bij de wagen zodat u smal glas laag bij de grond kunt aanzuigen.

Waarom zou u nog een dure Glasrobot huren of aanschaffen? In het kader van de stikstofberekeningen is de Quattro-lift ook ideaal voor bouwwerken nabij Natura 2000 gebieden. Geen extra fossiele brandstoffen  zijn er nodig om de dure glasrobot of kraan te brengen op de locatie en daar te bedienen, de Quattro-lift Combi is een compacte montagelift welke eenvoudig is mee te nemen in uw bus, daarnaast werkt het apparaat niet op elektriciteit of een fossiele brandstof, duurzaam, veilig, efficiënt en met het handje!

De schattige koala beer, symbool van Australië is  trots op dit karretje.   Door de teddybeer-achtige uiterlijk wordt hij vaak ten onrechte als een beer beschouwd. “Koala” komt uit het Dharuk, een uitgestorven aboriginaltaal. Het zou zoiets betekenen als “drinkt niet”, verwijzend naar het feit dat de koala zelden drinkt. De Quattro-lift Combi 200 drinkt ook niet, wij heffen daarom het glas op dit prachtige karretje!

×