Over ons

Gevelridder 2.0 maakt van zwaar tillen een lichte klus

Gevelridder helpt glaszetters, verhuizers, zonwering-specialisten en eigenlijk iedereen die letterlijk een steuntje in de rug kan gebruiken met het tillen van zware objecten. Wij willen het voor jullie gemakkelijker maken om veilig en ergonomisch verantwoord te werken. Met de stevige lier heft de Gevelridder met gemak 250 kilogram. En met het handige uitschuifsysteem is dit tot wel 10 meter hoog.

Ken je ons nog van pak ‘m beet 40 jaar geleden, (dat kan want een Gevelridder kan tegen een stootje en gaat lang mee) dan is het goed om te weten dat de Gevelridder 2.0 nóg lichter is.

Meer werkplezier met Gevelridder 2.0

Wij willen het werkplezier vergroten en dus alle klachten die horen bij het (te) zwaar tillen van objecten verminderen door de inzet van de Gevelridder. Misschien anders dan je doet vermoeden, maar deze stevige ros is gemaakt van lichtgewicht aluminium waardoor ‘ie snel en gemakkelijk te gebruiken is. Een lichtgewicht met een zware capaciteit.

Met het vernieuwde systeem hef je met behulp van je accuboormachine zo 250 kilogram omhoog. Ja, dat lees je goed. Gevelridder 2.0 heeft sinds april 2023 een nieuwe uitrusting waardoor je eenvoudig je eigen boormachine aansluit – wél eentje met voldoende spierkracht.

Het is ook mogelijk om jouw huidige Gevelridder om laten bouwen tot deze 2.0 versie. Dat scheelt toch weer een aantal gouden munten.

Benieuwd welke Gevelridder voor jouw werkzaamheden geschikt is?

Rijke geschiedenis

Eind jaren ’80 is de Gevelridder ontworpen door Piet Ridder. Hij had een houten kozijnen fabriek en ontwikkelde een tilhulpmiddel om zijn kozijnen makkelijk te monteren. De echtgenote van Piet bedacht de naam (ze wonnen zelfs een prijs voor de leukste productnaam in het televisieprogramma ‘Bij ons in de BV’, gepresenteerd door Jort Kelder).

In 2014 is Piet Ridder helaas overleden en geheel volgens zijn wens werd Gevelridder BV opgericht met een enthousiaste nieuwe directie. Er kwam een webshop en met de engineeringsafdeling van Gevelridder werd het product gamma uitgebreid. Lichtere, slimmere modellen Gevelridders en ook glaskarren, vacuümheffers en vele handige accessoires. Allemaal ontwikkeld en gemaakt door Gevelridder BV.

Bakkie doen in onze showroom?

Gevelridder is uniek. Dat wil je met eigen ogen zien, voelen én ervaren. Dat kan allemaal in onze showroom in Kapel Avezaath, centraal gelegen in het midden van Nederland. Hier ontwerpen en maken we zelf onze tilhulpmiddelen.

Wij geven graag advies, maar wil je het toch net even anders, dan kan dat! Wij denken met je mee en zo nodig ontwikkelen we een tilhulpmiddel speciaal voor jou op maat. Dus, kom je een bakkie doen in onze showroom?

Bezoekadres
Gevelridder B.V.

Provincialeweg 4-9
4013 CL KAPEL AVEZAATH

Openingstijden
Telefonisch zijn we bereikbaar zowel tijdens kantooruren als daarbuiten. En komt het bezoek niet uit tijdens kantoortijden? Dan maken we gewoon een afspraak in de avond. Geen probleem.
Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 085-0270020.
Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

www.facebook.com/gevelridder

Sir LiftAlot
Sir LiftAlot

Deze heer van staal heeft al heel wat van de wereld gezien. Sir LiftAlot is eigenlijk gewoon een andere benaming voor de Gevelridder (buiten Nederland en België), maar noem het maar ‘gewoontjes’. Sir LiftAlot heeft in Australië zijn lier in de strijd gegooid bij het verplaatsen van schilderijen en beelden. In Chili hielp hij om een villa voorzien van beglazing én hij vaart al jaren mee over zee met de Marine om scheepsramen te vervangen wanneer dat nodig is. Om maar een paar voorbeelden te noemen.

Start het filmpje voor het complete verhaal van Sir LiftAlot.

Bekijk de website van Sir LiftAlot
×