De nieuwe Urban-Big Glaskar 1,5×1,5 meter

Grote glaskar

De Grote Glaskar Glaswagen: Ontworpen met Liefde, Gemaakt in Nederland: De Nieuwe Platenwagen van Gevelridder

Met trots presenteren wij de nieuwste innovatie van Gevelridder de grote glaskar glaswagen Urban-Big glaskar of platenwagen. Deze platenwagen is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, en gemaakt in Nederland. Laten we eens dieper ingaan op de specificaties en voordelen van deze geavanceerde glaskar.

 

Specificaties en Ontwerp

De nieuwe lichtgewicht glaskar van Gevelridder heeft indrukwekkende afmetingen van 1,5 x 1,5 meter en een breedte van 57 cm. Dit maakt de kar ideaal voor het transporteren van grote ruiten en puien. Het gewicht van de kar is slechts 26 kg, wat het licht genoeg maakt om gemakkelijk in uw bus of werkvoertuig te plaatsen. De plankbreedte van de kar is 18 cm, mooi gestoffeerd voor extra bescherming, en biedt een ruimte van 20 cm om uw kozijn veilig op de plank te plaatsen.

Een van de unieke kenmerken van deze glaskar is de stabiliteitsstrip, die niet alleen zorgt voor extra stabiliteit in de constructie, maar ook fungeert als ophangplek voor gereedschap of een batterijhouder. Daarnaast beschikt de kar over klemhouders aan de zijkanten en in het midden, waarin spanklemmen kunnen worden geschoven. Deze optionele spanklemmen voorkomen dat het glas voorover valt, wat essentieel is voor veilig transport. Het is echter belangrijk te vermelden dat de kar niet buiten in weer en wind moet worden geparkeerd met platen of glas, om schade te voorkomen.

 

Uitbreiding van de Urban-Serie

De Urban-Big is een prachtige uitbreiding van onze karren, die ook de populaire Glaskar150 en Glaskar250 omvat. De Glaskar150 is een compacte glaskar van 1×1 meter, zeer wendbaar en ideaal voor gebruik in galerijflats. De lichtgewicht Glaskar250, onze meest verkochte model, heeft eveneens afmetingen van 1×1 meter en is zeer handzaam. De Urban-Big biedt echter extra ruimte en functionaliteit, waardoor hij perfect is voor grotere projecten en handig in de werkplaats.

 

Mobiliteit en Stabiliteit

Onze platenwagens zijn standaard uitgerust met luchtbanden met ventiel, ook bij de Grote Glaskar Glaswagen Urban-Big. Deze banden zijn licht van gewicht en zorgen voor een soepelere rit, vooral bij het overwinnen van drempels. Luchtbanden maken het gemakkelijker om de kar te duwen en te manoeuvreren, wat vooral belangrijk is in ruwe terreincondities.

Echter, het grote nadeel van luchtbanden is dat ze lek kunnen raken. Voor situaties waar lekke banden een groot risico vormen, bieden wij Polyfill banden aan. Deze banden zijn gevuld met een speciaal materiaal dat lekken voorkomt en dezelfde vering biedt als luchtbanden. Polyfill banden maken de kar echter aanzienlijk zwaarder; de kar weegt ongeveer 55 kg met deze banden. Daarom raden wij deze optie aan als de kar voor langere tijd op één locatie blijft staan. Nadeel is ook dat de wielen kostbaar zijn, MAAR, als u uw werk moet stilleggen door lekke banden, is dat nog veel duurder! Voor algemeen gebruik adviseren wij echter luchtbanden vanwege hun gebruiksgemak en lichte gewicht. En zorg dat uw werkplek schoon is en vrij van spijkers: gebruik een bezem!

 

Toepassingen en Gebruikersvoordelen

De Urban-Big kar is ideaal voor diverse toepassingen, van transport op bouwplaatsen tot gebruik in werkplaatsen. Dankzij de ruime plank en de mogelijkheid om gereedschap en accessoires te bevestigen, biedt deze kar een veelzijdige oplossing voor elke klus. De klemhouders zorgen ervoor dat uw glas en andere materialen veilig vastzitten tijdens het transport, wat cruciaal is voor de veiligheid van zowel uw materialen als uw medewerkers.

Onze platenwagens worden met de grootste zorg en aandacht voor detail vervaardigd, wat zich uit in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van elk product. Door te kiezen voor een Gevelridder glaskar, investeert u in kwaliteit en vakmanschap die jaren meegaan. Bovendien zijn onze producten #MadeinHolland, wat garant staat voor een hoge standaard en trots vakmanschap.

 

Klantgerichtheid en Service

Bij Gevelridder staat klanttevredenheid altijd voorop. Wij begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en streven ernaar om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw specifieke eisen. Of u nu werkt in de bouw, glasindustrie of een andere sector waar het transport van grote en kwetsbare materialen een uitdaging is, onze glaskarren zijn ontworpen om uw werk gemakkelijker en veiliger te maken.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze producten en hoe wij u kunnen helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor uw behoeften. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij elke stap van het proces. Wij hebben ook een mooie belevingsruimte waar de karren te zien en te voelen zijn. 

 

Conclusie

De nieuwe lichtgewicht glaskar van Gevelridder, de grote glaskar glaswagen is meer dan alleen een transportmiddel; het is een investering in kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. Met zijn doordachte ontwerp, robuuste constructie en veelzijdige toepassingen is deze kar de perfecte keuze voor professionals die niets minder dan het beste willen. Ontdek vandaag nog hoe de lichtgewicht Gevelridder Urban-Big glaskar uw werk gemakkelijker en productiever kan maken.

Met vriendelijke groet,

Het Gevelridder Team

×