Alle hens aan dek!

Alle hens aan dek! Gevelridder

Gevelridder Nautic

De SirLiftAlot Nautic  van Geveridder is een compact en eenvoudig apparaat met optrekinstallatie speciaal ontwikkeld om ruiten en zware patrijspoorten op zee te verwisselen en te werken in krappe ruimten.

Op het Gangboord maar ook inboort hebben we te maken met kleine ruimte. Met de SirLiftAlot Nautic is er meer ruimte om bijvoorbeeld onze glaskar te plaatsen.  De verbinding en het contragewicht  van de Gevelridder Nautic is met rubber beschermd en daarom beter bestendig tegen zeewater.

Welke Gevelridder gebruik je in welke situatie?

  1. De Gevelridder M is de meeste verkochte Gevelridder, met een transportlengte van 2.4 meter  zowel binnen als buiten te gebruiken. Met het bijgeleverde verlengstuk kunt u een ruit op de eerste verdieping plaatsen. De maximale uitschuifbare lengte is 5,9 meter.
  2. De Gevelridder L heeft een ingeschoven lengte van 5.25 meter en een uitgeschoven lengte van 9.5 meter. Deze lichte Gevelridder kunt u gebruiken om glas te plaatsen  tot en met de tweede verdieping. Op deze Gevelridder past de kop van een Gevelridder M. Ook kunt u hier de Giekkop op plaatsen om zo een Gevelridder XL te maken.
  3. De SirLiftAlot Nautic is ideaal om in kleine ruimten te gebruiken. Omdat de lier aan de buitenkant is bevestigd heeft u tussen de Gevelridder en de wand meer ruimte om te werken. De ingeschoven lengte is 2,17 meter en de uitgeschoven lengte is maximaal 3,44 meter.
×