Nieuwe transportkarren

Nieuwe producten van Gevelridder

Maak je Werk Makkelijker met Gevelridder!

We hebben nieuws voor je dat je dagelijkse werk een stuk gemakkelijker én leuker zal maken. Gevelridder BV heeft niet stilgezeten. We zijn on the move voor jou, onze gewaardeerde klant!

Met trots introduceren wij de volgende nieuwe karren:

Onze bestseller, de Glaskar 250 kg, is nu nog beter dan ooit. We hebben ‘m in een nieuw jasje gestoken met frisse bekleding én een handige verlengde parkeerkoker voor onze ultralichte aluminium spanklemmen. Werk was nog nooit zo comfortabel. Daarnaast hadden we al het Malle Jantje, een een asser voor belasting tot 150 kg.

Maar nu wordt het echt leuk. Onze engineeringafdeling heeft Brammetje bedacht. Brammetje is als een dubbel assige kozijnwagen met superkrachten. Hij transporteert kozijnen, balken, zonwering en meer met gemak. Met een laadbreedte van 240 mm en een totaal van 580 mm lang, is Brammetje de held van het transport in krappe ruimtes. Hij draagt tot wel 500 kg verdeeld over vier wielen, zonder te zweten.

En dan hebben we nog de nieuwe CARVE serie. Dit zijn de karren die je wist dat je nodig had. Of je nu platen, glas, deuren of zelfs natuurstenen werkbladen moet vervoeren, de CARVE 250 en 500 kg karren staan voor je klaar. Ze zijn wendbaar als een ninja dankzij hun dubbele zwenkwielen en zijn bekleed met antraciet vilt voor bescherming. Drempels zijn geen obstakel voor deze jongens. Met CARVE wordt transporteren een fluitje van een cent.

Waar wacht je nog op? Ga snel naar de website van Gevelridder en ontdek hoe wij jouw werk een stuk slimmer én leuker kunnen maken. Het is tijd om te upgraden naar Gevelridder en je werk met plezier te doen! 🚀

×