Krappe maand? betaal dan in drie keer!

betalen in 3 termijnen

Het was een dure maand, december, en januari is ook vaak niet zo prettige maand. Toch moet u door met investeren, vaak voor werken die pas na de job betaald worden.

Daarom biedt Gevelridder nu een mooie betaaloptie: in3 – in drie delen betalen zonder extra kosten. Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: dé gespreid betaalmethode zonder kosten! Betaal het aankoopbedrag binnen 60 dagen, in drie gelijke delen. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling voert in3 een snelle check uit. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Voorkom verrassingen en maak voorafgaand een account aan bij in3, je weet dan direct hoeveel je kunt besteden met in3. Meer informatie over in3 vind je op: www.payin3.nl. Hoe werkt het? Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke termijnen binnen 60 dagen. Direct na aankoop betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je een grote uitgave niet in één keer te betalen. Dit allemaal zonder extra kosten. Je ontvangt een e-mail of SMS zodra je termijn betaald dient te worden. Wel zo makkelijk!

Je kunt simpelweg niet wachten als het gaat om de aanschaf van goede tilhulpmiddelen, zoals die van Gevelridder en onze karren. Het voorkomen van rugpijn is van vitaal belang, en met in3 bieden we jou de flexibiliteit om op een verantwoorde manier in je gezondheid en werkuitrusting te investeren. Wacht niet langer, want uitstel brengt je alleen maar verder van huis. Kies vandaag nog voor in3 en maak jouw investeringen slim en haalbaar!

×