Gevelridder voor de installatiebranche

gevelridder voor Installatietechniek

Veilig en Efficiënt Installeren met Lichte Tilhulpmiddelen: De Gevelridder Breekt Door in de Installatietechniek

Amsterdam, 16 januari 2024 – In de wereld van de installatietechniek is efficiëntie van cruciaal belang. Het veilig en snel monteren van zware  installaties zonder het risico op rugpijn en verzuim is een topprioriteit geworden. De Gevelridder, oorspronkelijk bekend in de glaswereld, verovert nu de installatietechnieksector.

De Uitdaging van Installaties in Krappe Ruimtes

In nieuwbouwprojecten en zonneweides zijn omvormers en accu’s vaak al geplaatst, maar het kan een uitdaging zijn om deze te vervangen of te onderhouden vanwege beperkte ruimte. Bovendien moeten warmtewisselaars ook op moeilijk bereikbare locaties worden geïnstalleerd en vervangen. Voorheen werden montageliften gebruikt, maar deze bleken niet altijd geschikt, vooral niet bij installaties langs muren. Bovendien waren deze liften minder stabiel dan gewenst.

De Gevelridder: De Oplossing voor Installateurs

De Gevelridder, met meer dan 30 jaar ervaring in ergonomische oplossingen, heeft haar expertise uitgebreid naar de installatietechniek. Het bedrijf biedt nu installateurs een veilige en efficiënte manier om lichte tilhulpmiddelen te gebruiken, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Hoe De Gevelridder Het Verschil Maakt

  • Veiligheid: De Lichte Gevelridder is ontworpen met veiligheid als prioriteit. Het robuuste ontwerp en de stabiliteit van het tilhulpmiddel zorgen ervoor dat installateurs zich geen zorgen hoeven te maken over ongelukken of letsel.

  • Efficiëntie: Dankzij de Gevelridder kunnen installateurs snel en gemakkelijk toegang krijgen tot moeilijk bereikbare installaties. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten.

  • Ergonomie: De Gevelridder is ontworpen met het oog op de gezondheid van de installateurs. Het minimaliseert fysieke belasting en vermindert het risico op rugpijn en verzuim.

Gevelridder in de Praktijk

Installateurs over de hele wereld hebben de voordelen van de Gevelridder ervaren. Ze kunnen nu omvormers, accu’s en warmtewisselaars veilig en snel installeren, zelfs in beperkte ruimtes en langs en tegen muren. Dit heeft niet alleen de productiviteit verbeterd, maar ook het welzijn van de installateurs.

Een Partner in Ergonomie

De Gevelridder is vastbesloten om de installatietechnieksector te ondersteunen en te voorzien van hoogwaardige ergonomische oplossingen. Het bedrijf biedt uitgebreide training en begeleiding om ervoor te zorgen dat installateurs optimaal profiteren van de Gevelridder-technologie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

De Gevelridder Adres: Provincialeweg 4-09, 4013 CL Kapel Avezaath (Tiel)  Telefoon: 085 0270020 E-mail: info@gevelridder.nl Website: www.gevelridder.nl

De  Gevelridder: Uw Partner in Ergonomie voor de Installatietechniek.

×