Vier nieuwe innovaties deze week!

Prijs Volandis van Gevelridder.

Vier nieuwe innovaties deze week bij Gevelridder!

Carnaval

Het is alweer half februari, de bouwbeurs is voorbij en voor het zuiden van Nederland staat de Carnaval voor de deur!

Wij kunnen terugkijken op een mooie bouwbeurs. Volandis “Bewust, werken werkt” trok op de bouwbeurs veel bezoekers met hun actie “kraak de kluis”. Natuurlijk vond Gevelridder dit een prachtige actie en hebben wij prachtige producten voor de kluis ter beschikking gesteld.

De KIM75 elektrische pompzuiger was een groot succes, niet alleen waren de winnaars blij, wij zagen de afgelopen week de verkoop enorm toenemen. De Nederlandse bouwvakker zijn wakker geworden en willen niets anders als de handige, veilige KIM75 pompzuiger. Niet alleen slim, maar ook beter voor uw gezondheid, bij langdurig gebruik van de ouderwetse handpompzuiger kunt u immers last krijgen van chronische peesontstekingen in uw hand en arm.

Natuurlijk zitten wij niet stil en gaan de ontwikkeling bij Gevelridder door!

Nieuw in ons programma zijn ook de platenspanner waarmee je zowel in de breedte als in de diepte eenvoudig de glasplaat of paneel kunt stellen en tijdelijk fixeren. Het product platenspanner was al langer op de markt in diverse uitvoeringen maar deze  platenspanner heeft een hele voordelige prijs.

Gevelridder Nautic

Op vele verzoek vanuit de klanten in de scheepsbouw hebben we nu de Gevelridder Nautic gebouwd. Deze Gevelridder heeft alle grote voordelen van de Gevelridder S, klein compact en lichtgewicht echter met de Gevelridder Nautic kunt u nog beter werken in kleine ruimtes omdat de lier aan de andere zijde is gebouwd. Verder is het contragewicht met rubber bekleed.

Nieuw is de uitbreidingsset voor de Quattro lift. De Quattro lift is bij Gevelridder de meest verkochte mobiele glaslift. Op vele verzoek hebben wij nu een uitbreidingsset gebouwd zodat u i.p.v. 2 grote pompzuignappen 4 elektrische zuignappen kunt gebruiken. Dit geeft een veel extra veiligheid tijdens het draaien van de glasplaat, maar ook betere ondersteuning van grotere glasplaten en natuurlijk meer veiligheid indien er een zuignap zou falen. Natuurlijk is deze uitbreidingsset uitgevoerd met de automatische oplaadbare KIM75 pompzuiger.

De Quattro lift uitgevoerd met de 4 naps KIM75 uitbreidingsset en het stuur met contract gewicht de Combi 200, maakt de Quattro lift tot een complete minikraan, compact, demontabel, geschikt voor 200 kg en super handig.

Sunscreen hijsbeugel

Last but not least hebben wij deze week de  sunscreen hijsbeugel geïntroduceerd, waardoor het monteren van zonweringen en rolluiken niet meer vanaf de ladder hoeft (wat overigens ook niet volgens de ARBO regels is toegestaan).

×