8 jaar de Gevelridderkar

Glaskar of platenkar van Gevelridder

Volgende maand bestaat de handige Glaskar of platenkar van Gevelridder 8 jaar. De afdeling ontwikkeling en innovatie van Gevelridder BV maakte het prachtige ontwerp, de geboorte van onze Glaskar!

Glaskar of platenkar van Gevelridder

Van de week kwam er een klant, welke een van eerste karren kocht (2015), langs om een nieuwe band te kopen voor de glaskar. “we maken er iedere dag gebruik van en de kar doet het nog prima!” Goed om te horen natuurlijk. De afgelopen jaren zijn er wat kleine verbeteringen aangebracht, oa. gelagerde wielen en kokers om spanklemmen in aan te brengen. Het ontwerp is echter altijd hetzelfde gebleven. Ook hebben wij een uitvulset voor de Glaskar ontwikkeld, handig om een kozijn uit te vullen. Vorige maand introduceerde wij op de Internationale bouwbeurs ook een uitbreidingsset voor groot glas.

Made in Holland

De Glaskar van Gevelridder  -made in Holland-, daar zijn wij trots op.

Wielen

De wielen van de Glaskar hebben luchtbanden. Dit is een bewuste keus, deze dempen/veren  beter en is ook veiliger. Massieve banden kunnen namelijk vastlopen in zand of grond. Hierdoor kan de kar plotseling omslaan.  Daarnaast kan je met luchtbanden makkelijker over een drempel rijden.

Afhalen 5% korting

Wist u trouwens dat als u de tilhulpmiddelen van Gevelridder ophaalt in Kapel Avezaath, u 5% korting krijgt?

×