Emissie loos, veilig en efficiënt bouwen

Uitstoot Gevelridder

Sir LiftAlot aan het woord:

Emissieloos, veilig en efficiënt bouwen

Bedrijven die werken met de Gevelridders en plaatsingsliften werken niet alleen efficiënt en veilig en voorkomen rugpijn bij hun medewerkers, ze dragen ook bij aan een betere wereld. Emissieloos hijsen, zonder zware dure kranen!
Al jarenlang vertrouwen medewerkers in de branche op innovatieve tilhulpmiddelen zoals de Gevelridders en plaatsingsliften om hun werk uit te voeren. Deze hulpmiddelen hebben niet alleen de efficiëntie van het hijsen en installeren verbeterd, maar hebben ook bijgedragen aan de veiligheid van werknemers op de bouwplaats. Sir LiftAlot merkt op dat bedrijven die slim gebruikmaken van deze producten geen grote veranderingen hoeven door te voeren in hun werkmethoden. Ze voldoen al aan de nieuwste eisen van zowel de overheid als opdrachtgevers, wat getuigt van hun toewijding aan veiligheid en duurzaamheid. De Gevelridder is tevens makkelijk mee te nemen in of op de werkbus, dus geen separaat transport! 


Trots op onze klanten


Sir LiftAlot is er trots op de leverancier te zijn van deze innovatieve tilhulpmiddelen. Sir LiftAlot: ‘We begrijpen het belang van veiligheid in de branche en daarom hebben we, samen met onze klanten, de mooiste producten ontwikkeld. Door de input van onze klanten hebben wij nu tilhulpmiddelen die veilig kunnen worden toegepast in alle denkbare situaties.’
‘Maar we blijven niet stilstaan,’ vervolgt Sir LiftAlot. ‘Onze nieuwste innovaties, zoals de Gevelridder Hybride waarbij er veel meer werkruimte onder de lift ontstaat, met een accuboormachine te bedienen en diverse bovenkoppen uit te wisselen, zelfs over een steiger. Allemaal voorbeelden van onze voortdurende toewijding aan het bieden van de beste tools voor de ‘Ridders’ op de bouwplaats.

 

BETERE TOEKOMST


‘Kortom’, besluit Sir LiftAlot, ‘onze klanten zijn een lichtend voorbeeld van hoe efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. We zijn trots op onze rol en zullen blijven werken aan het ondersteunen van onze stoere ‘Ridders’ op de bouwplaats in hun streven naar een nog betere toekomst.”

×