Vakantie Gevelridder

Vakantie

Beste Ridders,

Met gepaste ridderlijkheid willen wij u op de hoogte stellen van een dappere queeste die ons wacht: van donderdag 20 juli tot en met 13 augustus zullen de poorten van ons Gevelridder kasteel gesloten zijn wegens een welverdiende vakantie. Echter, vrees niet, want zelfs tijdens onze afwezigheid zullen wij u niet in de steek laten.

Onze betrouwbare Gevelridder boodschapper zal de digitale brievenbus vanuit zijn vakantie kasteel regelmatig controleren en uw berichten met grootse toewijding beantwoorden. Dus wees niet bevreesd om ons te benaderen, want wij blijven u in gedachten houden, zelfs tijdens onze rust.

Mocht u avontuurlijke plannen hebben en een bestelling wensen te plaatsen, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw bestelling voor 20 juli 12:00 uur op onze glorieuze website te voltooien. Deze stoutmoedige bestellingen zullen nog binnen 2 dagen op uw drempel verschijnen, als een ware triomf van ons vakmanschap.

Echter, zij die na 20 juli 12:00 uur hun bestelling plaatsen, dienen wat langer dan gebruikelijk te wachten. De krachten der bezorging zullen wat langer hun weg naar uw burcht vinden. Maar wees gerust, de kwaliteit en zorgvuldigheid waarmee wij uw bestellingen behandelen, zal niet in het gedrang komen.

Wij hopen dat u begrip heeft voor onze kleine onderbreking in de dienstverlening wanneer ons Gevelridder Kasteel gesloten is. Onze toewijding aan uw tevredenheid blijft onverminderd, zelfs in onze momenten van rust en ontspanning in ons vakantiekasteel. Moge u genieten van uw eigen zomerse avonturen en we kijken er reikhalzend naar uit om u na onze queeste weer van dienst te mogen zijn.

Onze betrouwbare Gevelridder

Met de hoogste ridderlijke groet,

Het dappere team van Gevelridder

×