Heeft u een vraag? Bel 0031(0)85-0270020
Of stuur ons een e-mail!

Voordelen

 

Over ons

Gevelridder B.V. is leverancier van Arbo vriendelijke tilhulpmiddelen, zoals gevelridders, gevelkarren en vacuumzuigers. Onze producten dragen bij aan een gezonde en veilige werkomgeving in met name de bouw- en afbouwsector. Hierdoor bevorderen onze producten efficiënt werken en het terugdringen van ziekteverzuim.

Het veelzijdige productaanbod van Gevelridder B.V. is bestemd voor een brede doelgroep, waaronder aannemers, glaszetters, onderaannemers, dakdekkers en schilders. Onze producten zijn bij uitstek geschikt voor iedereen die met regelmaat zware objecten moet tillen en verplaatsen en op hoogte werkt.

Ons verkoopkantoor, expeditie en showroom is gevestigd in Kapel Avezaath, centraal gelegen in het midden van Nederland. De meeste producten op onze webshop zijn ruim voorradig. Hoge kwaliteit, snelle service en aandacht voor de klant staan bij ons hoog in het vaandel.

Kunt u een product niet vinden op onze website? Laat dit ons weten! Wilt u onze producten eerst bekijken of proberen? Bel ons voor een afspraak of bezoek bij U op lokatie door ons product specialist.

 

BEL ONS

Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 085-0270020.

 

OPENINGSTIJDEN

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantoor uren maar ook daarbuiten. Bent u van plan langs te komen dan bent u van harte welkom. Bel van te voren even, zodat we een tijd kunnen afspreken.


BEZOEK ADRES


Gevelridder B.V.

Provincialeweg 4-9

4013 CL KAPEL AVEZAATH


SOCIAL MEDIA

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

www.facebook.com/gevelridder

 

NIEUWSBRIEF

Nadat u bij ons een aankoop heeft gedaan, wordt u automatisch in ons klantenbestand opgenomen.
U zult onze digitale nieuwsbrief periodiek ontvangen. Uiteraard kunt u zich hiervoor afmelden in de nieuwsbrief.


OVERIGE GEGEVENS

IBAN-nummer: NL62 INGB 0006694232
Swift-code: INGBNL2A
BTW nr: NL854442789B01
Kvk: 616 79 232

 

LEVERINGSVOORWAARDEN

Op al onze leveringen zijn onze algemene voorwaarrden van toepassing. Deze zijn gedeponeerd bij de KvK onder nummer 61679232 en hier te downloaden. Mocht u het op prijs stellen, sturen wij u nog een exemplaar per post