Ottovac: De Slimme Keuze voor Werk en Milieu

Nieuw, oplaadbare batterij voor de ottovac

Ottovac: De Slimme Keuze voor Werk en Milieu

De compacte elektrische pompzuiger, de Kim75 V1.0 is razendsnel uitverkocht, en eerlijk gezegd viel de 2.0 versie ons een beetje tegen. Maar vrees niet, begin 2024 komt de Kim3.0 op de markt. Echter, laten we het even hebben over het grootste struikelblok van de Kim75: die niet-vervangbare batterijunit. Geen stroom, geen zuigkracht. Dat is zeker niet wat je wilt tijdens je werk, toch? Daarom introduceren wij met veel enthousiasme de nieuwe Ottovac van Grabo.

Wat maakt Ottovac zo geweldig? Het antwoord is simpel: verwisselbare oplaadbare batterijen. En niet zomaar batterijen, maar de OTTOVAC Li-ion batterij. Standaard wordt de OTTOVAC geleverd met een unit voor losse batterijen, handig verkrijgbaar bij tankstations. Maar laten we eerlijk zijn, dat is niet alleen slecht voor het milieu, het kost ook op de lange termijn een aardige duit door steeds nieuwe batterijen aan te schaffen. Daarom hebben wij, in samenwerking met Gevelridder, Grabo aangemoedigd om een oplaadbare Li-ion batterij voor de OTTOVAC op de markt te brengen. En voilà, de Li-ion batterij is geboren.

Het is tijd om je werk te upgraden met Ottovac en Gevelridder. Werk efficiënter, denk aan het milieu, en bespaar kosten! Jouw workflow verdient deze boost, dus waar wacht je nog op? Verbeter je werkervaring vandaag nog met Ottovac!

×