Nieuw Product: Glaskar Urban Platenwagen 350kg

Glaskar Urban Platenwagen 350kg

Nieuw Product: Glaskar Urban Platenwagen 350kg – Efficiënt Vervoer van Glaskar en Platenwagen

Ontdek onze nieuwste innovatie: de Glaskar Urban Platenwagen 350kg, uw ultieme oplossing voor het moeiteloos vervoeren van glas- en plaatmaterialen, speciaal voor off road situaties. Met een royale opzetplank, ideaal voor brede kozijnen en een indrukwekkende belastbaarheid tot 350 kg (let op, voorkom hoge puntlasten), is deze kar perfect afgestemd op uw transportbehoeften.

Houd er rekening mee dat de Glaskar Urban Platenwagen 350kg, dankzij de grotere wielen, iets minder wendbaar is dan de veel verkochte 250 kg wagen. Deze 350 kg variant is speciaal ontworpen voor zwaardere ladingen en biedt goede stabiliteit.

Ontwerp voor Gemak en Veiligheid

De Glaskar Urban Platenwagen 350kg is zorgvuldig ontworpen met uw gemak en veiligheid in gedachten. Met slim gemonteerde kokers kunt u spanklemmen gebruiken (optioneel) voor extra stabiliteit tijdens het vervoer. De grote wielen, met een maximale belasting van 150 kg per wiel, stellen deze kar in staat om zelfs off-road vervoer aan te kunnen (let op, vrije ruimte onder de bumper is 13 cm). Het frame van de glaskar is 100 cm lang, terwijl de totale wagen 108 cm lang en 108 cm hoog is. De buitenmaat van de wielen is 58 cm.

Prioriteit voor Gezondheid en Veiligheid

Bij Gevelridder hechten we grote waarde aan uw gezondheid en veiligheid. Met de Glaskar Urban Platenwagen 350kg minimaliseert u de risico’s van lichamelijke klachten veroorzaakt door tillen en dragen. Dit sluit aan bij de bevindingen van TNO, waaruit blijkt dat fysieke belasting een belangrijke factor is bij beroepsziekten en verzuim.

Bestel Nu en Verander Uw Werkwijze

Kies voor de Glaskar Urban Platenwagen 350kg van Gevelridder en ontdek de efficiëntie en gezondheidsvoordelen van dit innovatieve product. Vereenvoudig uw transporttaken en bestel vandaag nog om het verschil te ervaren!

×