Gevelridder nu dealer van Grabo

Gevelridder nu de beste dealer voor Grabo

Gevelridder dealer van GRABO

Introductie

Met onmetelijke trots kondigen wij aan dat wij door GRABO USA zijn uitverkoren om de rol van officiële dealer te vervullen in Nederland en België. Gevelridder BV, een eminente hoeder van ergonomische oplossingen en de beschermer van ruggen van bouw- en afbouwspecialisten, heeft onlangs een eervolle roeping ontvangen. Dit verheven moment, waarin wij de officiële dealer zijn geworden voor GRABO USA, is een glorieuze mijlpaal in onze missie om het welzijn van bouw- en afbouwspecialisten te beschermen en te bevorderen. Wij staan paraat om met onwankelbare vastberadenheid deze nobele queeste voort te zetten.

Wie is Grabo?

GRABO is het geesteskind van Nemo Power Tools. Het bedrijf staat synoniem voor het ontwikkelen van hoogwaardige professionele elektrische gereedschappen voor verschillende industrieën. Met het hoofdkantoor in Hong Kong heeft Nemo Power Tools wereldwijde aanwezigheid met een netwerk van engineering-, ontwerp- en verkoopkantoren in Israël, de VS en Australië. We hebben een steeds groter wordend netwerk van meer dan 150 distributeurs in 45 landen.

Een korte geschiedenis Onze reis begon in 2010, toen het bedrijf begon met het op maat ontwerpen en fabriceren van elektrisch gereedschap voor wetenschappelijke en overheidsorganisaties. Deze hoogwaardige op maat gemaakte gereedschappen werden geleverd aan het Amerikaanse Marine Corps, de Israëlische strijdkrachten en vele andere klanten met speciale eisen.

In 2013 waagden Nimo Rotem en Oleg Zhukov, de oprichters van Nemo Power Tools, zich in de massamarkt. Het doel was om de technologie, het ontwerp en de bouwfilosofie, die in de loop der jaren was geperfectioneerd, te gebruiken voor de massaproductie van elektrisch gereedschap.

Met deze beslissing introduceerde het bedrijf zijn lijn van hoogwaardige elektrische gereedschappen en accessoires voor zowel professionals als particulieren. Zo werden bijvoorbeeld batterij- en elektronicaefficiënties van drones, koelsystemen gebruikt in computers en fabricagemethoden voor mariene apparatuur geleend.

De allereerste product reeks richtte zich op de offshore boorindustrie en commerciële duikers. Deze productlijn omvatte draadloos waterdicht gereedschap, duiklampen, lasers en andere relevante maritieme apparatuur. Sindsdien hebben we een lange weg afgelegd.

Met de lancering van massamarkt elektrisch gereedschap in 2014 hebben we het productassortiment uitgebreid om zwaar materieel te omvatten voor zowel offshore als onshore professionals. Dit assortiment van hoogwaardige gereedschappen omvat verschillende modellen boormachines, slagmoersleutels, slagschroevendraaiers, haakse slijpmachines en klopboormachines.

Onze Filosofie We zijn toegewijd aan het leveren van innovatieve, nuttige en kwalitatief hoogwaardige producten. Om trouw te blijven aan deze missie, hebben we verschillende technologisch geavanceerde gereedschappen geïntroduceerd voor onze klanten.

Om dit te bereiken, luisteren we altijd naar onze distributeurs en klanten. Dit geeft ons een duidelijk begrip van hun behoeften en vereisten die operationele efficiëntie met zich meebrengen.

Deze filosofie heeft ons in staat gesteld om producten te introduceren op basis van technologieën die worden gebruikt voor precisieapparatuur.

Onze ervaring met het werken aan producten van militaire kwaliteit, gecombineerd met onze visie en doelstellingen, heeft geholpen bij het opbouwen van een ultramoderne productielijn.

In het hart van deze faciliteit ondergaat elk product een rigoureuze test op het gebied van kwaliteit, veiligheid en engineering. Hierdoor kunnen we onze klanten handige, robuuste en hoogwaardige oplossingen bieden.

De opkomst van GRABO In 2019 patenteerde Nimo Rotem GRABO. Een gereedschap dat de wereld van zware hijsapparatuur, met name in de bouwsector, revolutioneerde. Het product is ongeëvenaard in bouwkwaliteit, ontwerpeenvoud en werkefficiëntie voor zowel professionals als hobbyisten. Hierdoor werd het al snel een bestseller in veel landen na de lancering.

×