Schuifladder Optrekladder 2×22

740.00 (Excl. BTW)

895.40 (Incl. BTW)

Op voorraad

SKU: GRL-Schuifladder Optrekladder 2x22

Ingeschoven: 5,75 meter

Uitgeschoven: 10,50 meter

Werkhoogte max. 11,30 meter

Gewicht 42 kg

Made in Holland

Categories: ,
Optrekladder of schuifladder plaatje
Schuifladder Optrekladder 2x22
740.00 (Excl. BTW)

Gevelridder Schuifladder 2×22

De Gevelridder Schuifladder 2×22 is de ultieme keuze voor wie maximale hoogte nodig heeft zonder concessies te doen aan veiligheid of stabiliteit. Met het praktische optreksysteem en de standaard gevelrollen kun je eenvoudig en snel hoge plekken bereiken, ideaal voor professioneel gebruik of grote doe-het-zelf projecten.

Deze schuifladder is uitgerust met uitschuifbegrenzing, wat de veiligheid verhoogt en voorkomt dat de ladder te ver uitschuift. De brede, antislip sporten zorgen voor optimaal comfort, zodat je veilig kunt werken, zelfs als je langere tijd op de ladder staat. De ladderbomen, gemaakt van zwart gecoat aluminium, geven de ladder niet alleen een moderne uitstraling, maar zorgen er ook voor dat de ladder niet afgeeft bij intensief gebruik. De afgeronde hoeken zorgen voor extra grip, wat het klimmen vergemakkelijkt.

De stabiliteitsbalk aan de onderzijde biedt extra veiligheid, zodat de ladder altijd stabiel staat, zelfs op ongelijk terrein. Dit maakt de Gevelridder Schuifladder 2×22 perfect voor professionals die dagelijks op grote hoogtes werken, zoals bij gevelonderhoud, dakreparaties of schilderwerk.

Kortom, deze ladder combineert het beste van kracht, stabiliteit en veiligheid, en biedt een uitstekende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare schuifladder voor hoge werkzaamheden.

Gewicht 42 kg
Afmetingen 575 × 55 × 15 cm