Schuifladder Optrekladder 2×20

700.00 (Excl. BTW)

847.00 (Incl. BTW)

Op voorraad

SKU: GRL-Schuifladder Optrekladder 2x20

Ingeschoven: 5,25 meter

Uitgeschoven: 9,50 meter

Werkhoogte max. 10,30 meter

Gewicht 38 kg

Made in Holland

Categories: ,
Optrekladder of schuifladder plaatje
Schuifladder Optrekladder 2x20
700.00 (Excl. BTW)

Gevelridder Schuifladder 2×20

Met de Gevelridder Schuifladder 2×20 bereik je moeiteloos grotere hoogtes. Deze professionele schuifladder is uitgerust met een optreksysteem waarmee je de ladder eenvoudig in hoogte kunt verstellen, zonder dat je hem hoeft te verplaatsen. De standaard gevelrollen zorgen ervoor dat de ladder soepel langs muren en gevels beweegt, wat het gebruik extra comfortabel maakt.

De brede sporten met antislip zorgen ervoor dat je veilig en comfortabel kunt staan, zelfs als je langere tijd op de ladder werkt. Dit maakt de ladder ideaal voor schilderwerk, gevelonderhoud en andere klussen op hoogte. De ladderbomen zijn vervaardigd uit zwart gecoat aluminium, wat niet alleen voor een strak uiterlijk zorgt, maar ook voorkomt dat de ladder afgeeft bij intensief gebruik. De afgeronde hoeken van de ladderbomen verbeteren de grip, waardoor klimmen makkelijker en veiliger wordt.

Dankzij de stabiliteitsbalk aan de onderkant van de ladder staat deze altijd stevig, zelfs op oneffen ondergronden. Dit maakt de Gevelridder Schuifladder 2×20 een uitstekende keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers die veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Of je nu dagelijks werkt op grote hoogtes of een eenmalige klus hebt, deze ladder biedt de perfecte combinatie van kracht, stabiliteit en gebruiksgemak.

 

Gewicht 38 kg
Afmetingen 525 × 55 × 15 cm