Schuifladder Optrekladder 2×16

635.00 (Excl. BTW)

768.35 (Incl. BTW)

Op voorraad

SKU: GRL-Schuifladder Optrekladder 2x16

Ingeschoven: 4,25 meter

Uitgeschoven: 7,50 meter

Werkhoogte max. 8,30 meter

Gewicht 27 kg

Made in Holland

Categories: ,
Optrekladder of schuifladder plaatje
Schuifladder Optrekladder 2x16
635.00 (Excl. BTW)

Gevelridder Schuifladder Optrekladder 2×16

De Gevelridder Schuifladder Optrekladder 2×16 is een van de sterkste professionele ladders in Nederland. Met deze ladder, die uit twee uitschuifbare delen bestaat, bereik je eenvoudig grote hoogtes dankzij het handige optreksysteem en de standaard gevelrollen. Dit systeem maakt het mogelijk om de ladder soepel te verstellen zonder dat je hem van de muur hoeft te halen. Daarnaast is de schuifladder voorzien van een uitschuifbegrenzing, wat de veiligheid verhoogt tijdens het gebruik.

De ladder is uitgerust met brede sporten die voorzien zijn van een antislipprofiel, waardoor je comfortabel kunt staan, zelfs bij langdurig gebruik op grote hoogtes. De ladderbomen zijn vervaardigd uit zwart gecoat aluminium, wat de ladder zowel sterk als licht maakt. De afgeronde hoeken zorgen voor een betere grip tijdens het klimmen, en de coating voorkomt dat de ladder afgeeft, waardoor je handen schoon blijven.

De stabiliteitsbalk aan de onderkant zorgt ervoor dat de ladder altijd stevig en stabiel staat, zelfs op ongelijke ondergronden. Dit maakt de Gevelridder Schuifladder 2×16 niet alleen geschikt voor klussen rond het huis, maar ook voor professioneel gebruik, zoals gevelonderhoud, schilderwerk of het reinigen van hoge gebouwen.

Of je nu een professional bent die dagelijks op grote hoogtes werkt of een doe-het-zelver die veiligheid en betrouwbaarheid zoekt, deze schuifladder is een uitstekende keuze. Dankzij de hoogwaardige materialen en de robuuste constructie, biedt de Gevelridder schuifladder jarenlang gebruiksgemak en veiligheid bij elke klus.

 

Gewicht 27 kg
Afmetingen 425 × 55 × 15 cm