Opsteekladder 3 delig 3×10

398.00 (Excl. BTW)

481.58 (Incl. BTW)

Op voorraad

SKU: GRL-Opsteekladder 3x10

Ingeschoven: 2,65 meter

Uitgeschoven: 6,15 meter

Werkhoogte max. 7,05 meter

Gewicht 23 kg

Made in Holland

Opsteekladder 3x10 van gevelridder.
Opsteekladder 3 delig 3x10
398.00 (Excl. BTW)
De opsteekladder van Gevelridder staat bekend als een van de sterkste professionele opsteekladders in Nederland. Deze ladder, ook wel schuifladder genoemd, biedt optimale stabiliteit en veiligheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor professionals die op grote hoogtes werken. Met zijn 3x10 sporten biedt de opsteekladder de ideale oplossing voor taken waarbij een extra hoog bereik nodig is, zoals dakonderhoud, schilderwerk of gevelreparaties.

Waarom kiezen voor de Gevelridder opsteekladder?

De Gevelridder opsteekladder is vervaardigd uit zwart gecoat aluminium, waardoor de ladder niet alleen stevig is, maar ook beschermd blijft tegen slijtage en geen vuile handen achterlaat bij intensief gebruik. De brede, antislip sporten zorgen voor comfort en veiligheid, zodat je zonder zorgen kunt werken, zelfs op grote hoogtes. Dankzij de robuuste constructie blijft de ladder stabiel tijdens het gebruik, wat essentieel is voor veilig werken.

Verschil tussen een opsteekladder en een reformladder

Het verschil tussen een opsteekladder en een reformladder ligt in hun constructie en gebruik:

  • Opsteekladder: Bestaat uit twee delen die in elkaar geschoven kunnen worden. Het bovenste deel kan worden uitgeschoven om extra hoogte te bereiken. Deze ladder moet altijd tegen een muur of ander stevig object worden geplaatst voor stabiliteit. Dit maakt de opsteekladder ideaal voor situaties waar hoogte belangrijk is, zoals bij gevelreiniging of schilderwerk.
  • Reformladder: Deze ladder is veelzijdiger, omdat hij zowel als rechte ladder als in A-vorm kan worden gebruikt (vrijstaand). Reformladders zijn handig op locaties waar geen muur of steunpunt beschikbaar is, zoals op ongelijke ondergronden of in open ruimtes. Het speciale mechanisme van de reformladder zorgt voor stabiliteit zonder extra ondersteuning.

Conclusie

De Gevelridder opsteekladder biedt een ideale balans tussen sterkte, stabiliteit en comfort. Voor professionals die extra hoogte en veiligheid nodig hebben, is deze ladder een uitstekende keuze. Heb je echter meer flexibiliteit nodig in je werk, dan kan een reformladder van Gevelridder een betere optie zijn.

Gebruik altijd de juiste ladder voor de juiste klus om efficiënter en veiliger te werken.

 

Gewicht 23 kg
Afmetingen 265 × 55 × 15 cm