In dit nieuwsbericht presenteren we onze nieuwe productspecialist, de Gevelridder XL en belichten we de engineering mogelijkheden. Graag maken we eerst van de gelegenheid gebruik om u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar te wensen. Wij danken u voor het vertrouwen in onze nieuwe organisatie en hopen u in 2015 weer van dienst te mogen zijn!

Herman Dijkzeul

Herman is onze productspecialist per 1 januari 2015. Vanaf het eerste moment is Herman gefascineerd door de gevelridder. Heeft u een vraag voor Herman of wilt u een afspraak maken voor een demonstratie? Vul ons contactformulier in.

Gevelridder XL
De Gevelridder XL is een ideaal lichtgewicht aluminium hijswerktuig om te hijsen tussen de muur en een steiger. Dankzij de kopconstructie kunt u vrij op de steiger werken zonder gehinderd te worden door kabels. Bekijk de Gevelridder XL in de webshop.

Engineering
Wij krijgen veel gerichte vragen van klanten om mee te denken in een oplossing voor een specifiek hijsprobleem. Heeft u een bepaald probleem of verzoek? Laat dit ons weten!