Het product gevelridder klinkt u waarschijnlijk bekend in de oren. De gevelridder is ontworpen door de heer Piet Ridder. Als eigenaar van een timmer- en kozijnen fabriek was zijn doel om een product te ontwikkelen dat zware objecten makkelijk omhoog kan tillen en verplaatsen. Deze missie is volbracht. Vanwege de Arbo vriendelijke voordelen is de gevelridder een succesvol product in de markt geworden. In augustus jl. is de heer Piet Ridder overleden.

Doorstart
Volgens de wensen van de heer Ridder zijn dit najaar de activiteiten overgenomen door Gevelridder B.V. De onderneming heeft een nieuwe start gemaakt. Met een enthousiast team gaat Gevelridder B.V. het product gevelridder verder doorontwikkelen en er zijn meer Arbo vriendelijke hulpmiddelen en klimmaterialen aan het assortiment toegevoegd.  

Webshop
Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, is er een webshop geopend. Deze shop wordt in de toekomst uitgebreid met nieuwe producten. De expeditie en demo ruimte is gevestigd in Asperen, centraal gelegen in Nederland. U bent van harte welkom voor een demo na telefonische afspraak.