Onlangs hebben wij de categorie accessoires in onze webshop uitgebreid met Carrymate® draaggrepen. De lichtgewicht Carrymate® draaggrepen zijn bij uitstek geschikt voor het heffen, dragen en verzetten van allerlei soorten plaatmateriaal, zoals glas-, staal-, gips- en houtplaten maar ook voor het verzetten van zonnepanelen. Transport van plaatmateriaal is veelal moeilijk en tijdrovend en zorgt vaak voor een verkeerde belasting van de rug. De gladde oppervlaktes zorgen vaak voor een mindere en lastige grip op het plaatmateriaal.

Carrymate® draaggrepen lossen deze problemen op. Het klemsysteem van de Carrymate® draaggrepen past zich automatisch aan de plaatdikte aan en houdt het te dragen materiaal vast zonder te beschadigen. De draaggreep garandeert ook bij draai- en zwenkbewegingen een zekere grip. Gebruikers van de ergonomische Carrymate® draaggrepen bepalen zelf het aanzetpunt op de plaat, waardoor de dragende arm ontspannen gestrekt blijft. De andere hand blijft altijd vrij. Het product ontlast de rug bij het tillen.

Ons assortiment bevat verschillende typen draaggrepen met verschillende spanwijdtes. Het aanbod varieert van Carrymate® draaggrepen met een spanwijdte van 0 - 80 mm tot draaggrepen met een spanwijdte van 80 - 160 mm. De Carrymate® kan per greep 100 kg dragen. Daarnaast is de Carrymate® T-Grip verkrijgbaar waarbij de last met 2 personen per greep gedragen kan worden. De Carrymate® grepen zijn in diverse uitvoeringen in onze webshop verkrijgbaar per set van 2 stuks.

Wilt u de Carrymate® draaggrepen eens uitproberen?
Breng een bezoek aan onze showroom in Geldermalsen. Geopend op afspraak.
 Carrymate® draaggrepen