De gevelridder: een lichtgewicht aluminium hijswerktuig dat het werk verlicht en makkelijker maakt. Het product biedt voordelen voor een brede doelgroep, waaronder aannemers, glaszetters, dakdekkers en schilders. Iedereen die regelmatig zware objecten moet tillen en verplaatsen ervaart al snel het gemak van de gevelridder, zeker wanneer men ook op hoogte werkt.

Gevelridder vacuümzuiger
In de praktijk wordt het gebruik van de gevelridder vaak gecombineerd met de vacuümzuiger. Wij bieden een tweetal lichtgewicht aluminium gevelridder vacuümzuigers, zowel met 2 als 4 zuignappen. De gevelridder wordt in het werk op de juiste lengte gezet,  in de haak hang je de vacuümzuiger, waarna je ware objecten, zoals glas, kozijnen, zonneschermen en zonnepanelen eenvoudig kunt hijsen en eventueel monteren.

Nu ook Wood’s Powr-Grip vacuümzuigers en handpompzuigers beschikbaar
Naast de gevelridder zuigers beschikken wij over een breed assortiment vacuümzuigers van het wereldwijd bekende merk Wood’s Powr-Grip. Deze hefapparaten zijn uitgerust met maximaal 6 zuigers en zijn geschikt voor het zeer nauwkeurig manipuleren van glas. Vanaf deze week ook ruim voorradig bij Gevelridder B.V. en eenvoudig te bestellen in onze webshop.

In onze webshop vindt u ook verschillende handpompzuigers voor bijvoorbeeld het tillen van glas. Deze glasdragers bevatten een handpomp die zorgt voor het vacuüm. U kunt onze producten altijd eerst uitproberen in onze showroom. Belt u van te voren even? Wij demonstreren de gevelridders en de zuigers graag!