Vorige week waren wij te gast bij Uijen Glas & Kunststof kozijnen in Tiel. Het team van Gevelridder B.V. mocht een kijkje nemen bij het vervangen van een bijzonder grote ruit bij Schouwburg de Agnietenhof in Tiel. Hierbij maakten de monteurs gebruik van onze gevelridder, type L en verschillende handpompzuigers.

Uijen Glas & Kunststof kozijnen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van interieur en exterieur beglazing in het hogere segment. De onderneming levert en plaatst kunststof kozijnen welke in eigen huis worden aangepast voor het gebruik in statige herenhuizen, boerderijen en jaren 30 woningen. Bij Uijen kan men ook terecht voor een koelkastplaatje, het ruitje in de voordeur of een planchet in de badkamer.

Mark Uijen, directeur van Uijen Glas & Kunststof kozijnen vertelt over zijn ervaring met de gevelridder: “Wij gebruiken de gevelridder in situaties waarbij de Arbonorm qua gewicht overschreden wordt en waarbij glas op de verdieping geplaatst dient te worden. Hierbij voorkomt de gevelridder de inzet van extra personeel.” 

“Het aspect Arbo wordt binnen Uijen Glas zeer serieus genomen. Enerzijds doordat onze mensen VCA gecertificeerd zijn, anderzijds is het onverenigbaar om een serieuze onderneming te voeren zonder de gezamenlijk opgestelde spelregels in acht te nemen. Het personeel is immers het vermogen van de onderneming!”

Maakt u ook gebruik van de gevelridder? Neem contact met ons op en wij komen graag een kijkje bij u nemen op locatie!